Oua panirat
Postat de rocsi_1612
Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute. Cand sunt gata le trecem pe sub apa rece apoi le decojim. Taiem ouale in doua pe lungime si scoatem galbenusurile. Tonul il...
Citeste continuareaOmleta cu rosii si branzeturi este preferata mea. Stiam de sir-ul afumat de cand mi-a adus fiul meu din Ucraina. Acum ca am calatorit si eu pe acolo, mi-am facut provizii. Sir-ul afumat este un cascaval de vaca afumat care este intins in fire lungi [ probabil oparit si la cald ] apoi este impletit -asa cum veti vedea in imagine.
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta mare !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu masline, sir afumat si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Postat de rocsi_1612
Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute. Cand sunt gata le trecem pe sub apa rece apoi le decojim. Taiem ouale in doua pe lungime si scoatem galbenusurile. Tonul il...
Citeste continuareaPostat de reisnaor_2006
Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|