Omleta cu masline, sir afumat si rosii

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
8 Oct 2019 | 2699 vizualizari
Omleta cu masline, sir afumat si rosii

Omleta cu rosii si branzeturi este preferata mea. Stiam de sir-ul afumat de cand mi-a adus fiul meu din Ucraina. Acum ca am calatorit si eu pe acolo, mi-am facut provizii. Sir-ul afumat este un cascaval de vaca afumat care este intins in fire lungi [ probabil oparit si la cald ] apoi este impletit -asa cum veti vedea in imagine.

Ingrediente

  • 2 oua de gaina -de casa
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 7 masline negre
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura rasa faina alba
  • 50 gr sir afumat
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Ouale se bat spuma. Sarati.
  2. Adaugati smantana si faina si omogenizati amestecul.
  3. Se taie rosia  bucati si se soteaza usor in tigaia cu ulei .
  4. Turnati amestecul de oua. Presarati sir-ul taiat pe deasupra si distribuiti in tigaie maslinele negre .
  5. Reduceti focul si puneti capac deasupra ca omleta sa se intareasca fara a mai fi nevoie sa o intoarceti .
  6. Se scoate omleta din tigaie cu ajutorul a doua farfurii . Prima miscare , se pune o farfurie ca si capac si se intoarce omleta si apui serastoarna pe ceialalta farfurie .
  7. Piperati omleta si o serviti calda decorata cu patrunjel verde .

                              Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu masline, sir afumat si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Retete similare

Melci cu cascaval cu afumatura

Postat de simona72

Melci cu cascaval cu afumatura

Lasam aluatul sa se dezghete. Pe masa putin infainata punem foaia de aluat, o ungem cu crema de brinza, peste punem intercalat felii mici de cascaval si pulpa de porc. Taiem cu cutitul pe...

Citeste continuarea

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Postat de Valclaudia

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit. Le decojim apoi si le taiem in sferturi. Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba... Ungem cu ajutorul unei pensule...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2019, 19:04
Ce culori frumoase...!
la 08.10.2019, 19:26
Buna!
la 08.10.2019, 20:28
buna buna
la 08.10.2019, 20:34
la 08.10.2019, 21:04
Bun la micul dejun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking