Omleta mexicana

Postat de Julie in Aperitive / Garnituri
25 Iun 2010 | 5546 vizualizari
Omleta mexicana

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 felii parizer
  • 2 bucati carnat picant
  • un ardei iute
  • un ardei gras
  • 3-4 ciuperci proaspete
  • sare,piper,
  • patrunjel

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati ii taiem si  ii prajim. Ii scoatem din tigaie si ii  lasam deoparte.

In 3 linguri ulei punem ciupercile taiate felii, ardeiul gras taiat fasii, carnatii rondele,parizerul cuburi si ardeiul iute ,intreg sau taiat mic.

Lasam sa se caleasca si sa scada  zeama pe care si-o lasa ciupercile.

Cand sunt gata, adaugam in tigaie si  cartofii prajiti , iar peste toate acestea ,ouale batute bine cu sare  si piper dupa gust.

Amestecam usor de cateva  ori sa se faca si oul si oprim focul.

Servim imediat cu patrunjel verde deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta mexicana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia

Postat de panacris

Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia

Într-o tigaie se pune uleiul de struguri la încins împreună cu usturoiul mărunțit, cca. 3 minute la foc iute, apoi se adaugă piureul de spanac congelat, se completează cu o...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac, omleta si branza

Postat de merisor67

Placinta cu spanac, omleta si branza

Pentru aluat , frecam oul cu sare, adaugam uleiul, apoi untul taiat in cubulete, laptele, verdeata tocata marunt si treptat, faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul. Framantam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2010, 11:54
De la mine ai nota maxima, tare imi place
la 25.06.2010, 13:48
Multumesc mult Sylvia!
la 25.06.2010, 15:16
la 25.06.2010, 15:34
Vero, te servesc!
la 25.06.2010, 15:34
interesant..cat de bine da asa
5 furcu!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking