Orez cu legume pe pat de salata verde

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
31 Ian 2012 | 3477 vizualizari
Orez cu legume pe pat de salata verde

Ingrediente

  • 120 g cu orez
  • 1 morcov mic
  • 1 buc.praz(partea alba)
  • 2 buchetele de brocoli
  • 1/3 ardei gras rosu
  • o mana cu stafide
  • o mana cu nuci(mieji)
  • sare,piper
  • salata;
  • 1 lingura ulei de masline
  • salata verde
  • castravete verde
  • 1 lingura otet balsamic

Mod de preparare

Am pus apa cu sare la fiert si orezul spalat l-am pus dupa ce a clocotit apa.

Intre timp am facut salata intr-un castron, unde am rupt salata spalata si scursa bine, castravetele taiat felii si am pus otet si sare. Cand orezul a ajuns aproape de fierbere am pus brocoli, ardeiul gras, morcovul si prazul si au clocotit inca 10 minute, dupa care am pus si piper si restul de ingrediente, nuca si stafidele. Am pus intr-o farfurie mai mare salata si peste am pus orezul cu legumele si apoi am pus uleiul de masline peste toate.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume pe pat de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv tarta sarata Yupiiii

Postat de reisnaor_2006

Aperitiv tarta sarata Yupiiii

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam...

Citeste continuarea

Aperitiv pungute cu ciuperci

Postat de sufletista

Aperitiv pungute cu ciuperci

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o adancitura, adaugam untul taiat cubulete, drojdia dizolvata cu putina apa calduta, galbenusul si incepem sa framantam adaugand treptat apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2012, 10:59
prima servita
la 31.01.2012, 10:59
Arata bine.
la 31.01.2012, 11:07
Mmmmmmce bine arata
la 31.01.2012, 11:10
la 31.01.2012, 11:44
ce bun!!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking