OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
5 Ian 2010 | 6607 vizualizari
OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI

Ingrediente

  • 1 rosie mare
  • 1 ardei rosu
  • o ceapa
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 morcovi
  • 200gr orez
  • 2 linguri boia
  • patrunjel
  • 2 pulpe pui
  • sare
  • vegeta
  • 2 cuburi gaina maggi

Mod de preparare

Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de pui,timp de 20min.Se scot pulpele si se dezoseaza,se fac fac fisii si se pun peste amestecul de legume si se adaugaa din zeama in care au fiert pulpele.Se spala orezul[prefiert] si se pune peste amestecul de mai sus.Se mai fierbe vreo15 min.Se condimenteaza dupa gust.Spre sfarsit se adauga boia si patrunjel si un cubulet mic de unt

Daca ti-a placut reteta noastra "OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de supa georgiana Kharcho (reteta 23 din Best Soups the World)

Postat de Ksenya

Reteta de supa georgiana Kharcho (reteta 23 din Best Soups the World)

Iata cum se prepara Reteta de supa georgiana Kharcho (reteta 23 din Best Soups the World) Intr- o oala, de preferat cu fundul dublu sau mai indicat intr-un ceaunel de tuci, adaugati untura...

Citeste continuarea

Rulouri de pui in bacon cu orez brun

Postat de rocsi_1612

Rulouri de pui in bacon cu orez brun

Incepeti cu pregatirea  orezului : Spalati orezul, il scurgeti bine. Ceapa verde curatata, o taiati rondele. Morcovul decojit il faceti cuburi, iar ciupercile le spalati si le feliati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2010, 03:36
Ce orez ai folosit ? Pare a fi " alunecos" ,asa cum ii place nepotului meu.
la 09.01.2010, 06:25
BUNICA,este orez pt pilaf de la DERONI

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking