Eu am avut supa de pui preparata cu o zi inainte, dar se poate folosi apa.
Curatam spalam si tocam marunt toate legumele.
Punem uleiul in vasul multicookerului, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul FRY pentru 15 minute.
Cand incepe sa sfaraie uleiul, adaugam legumele si amestecam in ele cu spatula, pentru a se cali uniform.
Ciupercile le vom taia mai micute si le vom scurge bine, apoi le vom adauga peste legumele din vas, cand acestea incep sa se coloreze.
Spre finalul timpului adaugam si orezul si amestecam continuu sa nu se prinda de peretii vasului, nefiind lichid mult in vas.
Cand timpul a expirat si aparatul trece in modul KEEP WARM, asezonam ingredientele din vas cu condimentele, adaugam foile de dafin si sare, apoi supa de pui incalzita pe aragaz.
De la butonul MENU setam programul RICE, inchidem capacul si apasam butonul START.
Dupa expirarea timpului, adaugam patrunjelul tocat.
Noi servim aceasta mancare fie ca garnitura la friptura, fie simpla cu cateva felii de branza si rosii proaspete.