Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant

Postat de vero_closca in Mancaruri cu carne
22 Sep 2010 | 7283 vizualizari
Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant

Ingrediente

  • 1 ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 3 cesti supa de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 300 g muschi sau piept afumat(de pui,de porc...de care iti place)
  • 3 ardei kapia rosii
  • 3 rosii mari bine coapte
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper

Mod de preparare

intr-o craticioara pui 2 linguri de ulei,adaugi orezul si il calesti putin.

stingi cu supa fierbinte,adaugi sare,piper si usturoiul zdrobit si dai la cuptor pentru  20-25 minute.

tai ardeiul julien, afumatura cubulete mai mari si le pui intr-o tigaie sa se caleasca in lingura de ulei .

cand sunt patrunse adaugi rosiile taiate cubulete,ardeii iuti taiati rondele,condimentezi ca sare si piper dupa gust si lasi sa scada putin.

servesti orezul alaturi de sosul picant cu afumatura!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

Postat de mihaelar63

Friptura cu vitel rulat , porc si  cartofi

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa . Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu...

Citeste continuarea

Perisoare in sos de rosii si ardei copti

Postat de merisor67

Perisoare in sos de rosii si ardei copti

Mai intai pregatim carnea pe care o trecem prin masina de tocat(la mine a fost cazul doar la cea de pui, pe cealalta am achizitionat-o direct tocata), apoi trecem si ceapa si amestecam. Spalam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2010, 15:42
chiar daca e picant tot vreau5f
la 22.09.2010, 15:58
tocmai pentru ca e picant vreau
la 22.09.2010, 16:00
la 22.09.2010, 17:35
va multumesc! si mie imi place tare mult picant!
la 22.09.2010, 21:12
Mmmmm ce bun trebuie sa fie, tare as papa si eu o portie

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking