Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant

Postat de vero_closca in Mancaruri cu carne
22 Sep 2010 | 7272 vizualizari
Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant

Ingrediente

  • 1 ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 3 cesti supa de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 300 g muschi sau piept afumat(de pui,de porc...de care iti place)
  • 3 ardei kapia rosii
  • 3 rosii mari bine coapte
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper

Mod de preparare

intr-o craticioara pui 2 linguri de ulei,adaugi orezul si il calesti putin.

stingi cu supa fierbinte,adaugi sare,piper si usturoiul zdrobit si dai la cuptor pentru  20-25 minute.

tai ardeiul julien, afumatura cubulete mai mari si le pui intr-o tigaie sa se caleasca in lingura de ulei .

cand sunt patrunse adaugi rosiile taiate cubulete,ardeii iuti taiati rondele,condimentezi ca sare si piper dupa gust si lasi sa scada putin.

servesti orezul alaturi de sosul picant cu afumatura!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti- Punjene paprike

Postat de ctlina

Ardei umpluti- Punjene paprike

Curatam si taiem ceapa marunt. Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam orezul si-l calim pana devine translucid. Adaugam 10 cl de apa si lasam pe foc pana cand apa se evapora. Intr-un...

Citeste continuarea

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Postat de mihaelar63

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Carnea de ied se spala si se curata cu atentie . Iedul nostru a fost foarte frumos si curat . Depinde cum lucreaza cine il sacrifica . Am presarat peste carne oregano, sare, piper si boia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2010, 15:42
chiar daca e picant tot vreau5f
la 22.09.2010, 15:58
tocmai pentru ca e picant vreau
la 22.09.2010, 16:00
la 22.09.2010, 17:35
va multumesc! si mie imi place tare mult picant!
la 22.09.2010, 21:12
Mmmmm ce bun trebuie sa fie, tare as papa si eu o portie

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking