Ingrediente
- 1 cocosel tanar de la care am folosit -pieptul,pulpele, aripile-
- 50 ml ulei
- 1 capatana de usturoi
- 300 ml amestec de rosii cu ardei
- 200 ml supa
- sare
- piper
- Crock Pot oala din dotare
Mod de preparare
N-am participat la ritualul de taiat, jumulit si transat, ca mi l-a adus mama gata ''ferchezuit'' doar sa-l pun in oala. Am spalat bine bucatile de cocos, le-am pus la fiert in apa cu putina sare, morcov, ceapa, pastarnac si ardei, pentru ca am facut si-o supa de rosii cu taitei.
Am lasat sa fiarba pana s-au patruns legumele, apoi am scos piepul, aripile, pulpele si le-am asezat in oala slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, am adaugat uleiul, supa si amestecul de rosii cu ardei( dupa ce le-am bagat la blender).
Am bagat oala in priza, am setat functia high si am lasa 1 ora, apoi am adauga si usturoiul taiat mai marunt si am mai lasat cca 1 ora. Cam asta-i toata filozofia, carnea a iesit foarte frageda, se stie ca pasarea crescuta la om in batattura este un pic mai atoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de cocos ( tanar) la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|