Ostropel de iarna

Postat de ralu_ca in Pui
17 Noi 2013 | 8622 vizualizari
Ostropel de iarna

o adevarata nebunie !

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 500 g ardei copti
  • 3 cepe
  • 800 g rosii in bulion
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 lingurite sare
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Pulpele le-am spalat si le-am prajit in ulei pe ambele parti pe jumatate si le scoatem deoparte. Usturoiul l-am pisat si cu sare l-am frecat si cu ulei pana devine o pasta cemoasa. Apoi am turnat apa si am obtinut uleiul. Ardeii copti, ceapa si rosiile se feliaza. Patrunjelul verde l-am tocat. In uleiul ramas am calit ceapa cateva minute (2-3 min) apoi am adaugat ardeiul si rosiile si am mai lasat approx 5 minute la calit. Pulpele prajite le-am asezat intr-o tava ( un vas ceramic e mai potrivit ) in care am rasturnat legumele calite. Am condimentat cu cimbru, boia si sare si pe deasupra am turnat mujdeiul si patrunjelul tocat. Tava am acoperit-o cu folie aluminiu si am introdus la cuptorul incalzit approx 50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Postat de RODIMUR

Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Se curăță, se spală, se scurge de apă și se taie pieptul de pui, în bucăți cu grosimea de 1,5 cm. În vasul în care se va prepara mâncarea se toarnă uleiul și...

Citeste continuarea

Pui crapaudine glasat dulce picant

Postat de Sylvia

Pui crapaudine glasat dulce picant

Tehnica de preparare a puiul si zburatoarelor crude ramane aceeasi, se parleste puiul in prima faza, se spala si se sterge bine mai apoi. Pentru decuparea in crapaudine se asaza puiul cu pieptul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2013, 17:15
la 17.11.2013, 17:17
la 17.11.2013, 17:26
bun bun
la 17.11.2013, 17:52
la 17.11.2013, 18:00
buuun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking