Ostropel de iarna

Postat de ralu_ca in Pui
17 Noi 2013 | 8622 vizualizari
Ostropel de iarna

o adevarata nebunie !

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 500 g ardei copti
  • 3 cepe
  • 800 g rosii in bulion
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 lingurite sare
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Pulpele le-am spalat si le-am prajit in ulei pe ambele parti pe jumatate si le scoatem deoparte. Usturoiul l-am pisat si cu sare l-am frecat si cu ulei pana devine o pasta cemoasa. Apoi am turnat apa si am obtinut uleiul. Ardeii copti, ceapa si rosiile se feliaza. Patrunjelul verde l-am tocat. In uleiul ramas am calit ceapa cateva minute (2-3 min) apoi am adaugat ardeiul si rosiile si am mai lasat approx 5 minute la calit. Pulpele prajite le-am asezat intr-o tava ( un vas ceramic e mai potrivit ) in care am rasturnat legumele calite. Am condimentat cu cimbru, boia si sare si pe deasupra am turnat mujdeiul si patrunjelul tocat. Tava am acoperit-o cu folie aluminiu si am introdus la cuptorul incalzit approx 50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui prajit

Postat de Sylvia

Pui prajit

Se pregateste bine puiul, se parleste apoi se spala si se sterge bine cu hartie absorbanta.  Separat intr-un bol se pregateste un amestec sau din unlei sau din 20 grame de unt cu sare de...

Citeste continuarea

Piept de pui cu susan si mac

Postat de Zamfira

Piept de pui cu susan si mac

Se spala pieptul de pui si se taie felii de grosimea unui deget, apoi de o lungime de 3-4 cm. Pudram carnea cu un condiment special pentru pui sau un amestec de mirodenii, sare si piper....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2013, 17:15
la 17.11.2013, 17:17
la 17.11.2013, 17:26
bun bun
la 17.11.2013, 17:52
la 17.11.2013, 18:00
buuun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking