Ostropel din carne de pui

Postat de medioto59 in Pui
4 Mar 2010 | 7952 vizualizari
Ostropel din carne de pui

Ingrediente

  • -8 buc pulpe superioare de pui
  • -3-4 rosii (eu am folosit rosii cherry)
  • -200 ml vin alb sec
  • -1 cana apa
  • -sare, piper
  • -boia
  • -marar uscat
  • -7-8 catei de usturoi
  • -patrunjel
  • -ulei

Mod de preparare

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se aseaza intr-o tava, se pune apa si vinul si se da la cuptor. Cand carnea este rumenita se adauga rosiile taiate cubulete si se mai da la cuptor pana cand aceste se inmoaie. Se scoate tava din cuptor si cu ajutorul unei furculite se paseaza cubuletele de rosii.

Se adauga un catel de usturoi taiat si un mujdei de usturoi preparat din 6-7 catei de usturoi zdrobiti, la care se adauga putina sare, putin ulei si se freaca bine ca la maioneza iar apoi se dilueaza cu putina apa. Se mai da la cuptor cateva minute, pana cand sosul scade apoi se scoate tava si se aromeaza cu verdeata. Se serveste cald cu mamaliguta sau alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne cu ostropel reorientat

Postat de MotanLaOale

Penne cu ostropel reorientat

Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel. Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute. Se pun si condimentele dupa gust. Pastele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2010, 15:07
Cam pleostit nasul mamaligutei .O mancarica foarte buna ! Este prima mancare facuta de mine ( acum vreo 40 de ani), numai ca i-am pus vreo 5 foi de dafin si nu s-a putut manca.
la 04.03.2010, 15:19
Bunica,cred ca ai vrut sa spui nasul ardeiului
la 04.03.2010, 15:41
pana va hotarati al cui nas e pleostit.....eu mai bine ma servesc cu o portie, ca tare mi-e pofta....
la 04.03.2010, 16:45
Madi ,te rog sa te servesti ................ei, cum e, ti-a placut?
la 05.03.2010, 09:30
delicios!..

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking