4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Poate o sa vi se para amuzant faptul ca postez o reteta atat de simpla,dar am intalnit persoane care nu stiu cum sa fiarba un ou astfel incat sa fie si fiert si moale.
Ingrediente
Mod de preparareSe pun ouale la fiert intr-un ibric .Se adauga putina sare in apa in care fierb .Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca lasati maxim 1 minut.Opriti apoi flacara de la aragaz si mai lasati 1 minut oul in apa . Rasturnati apa din ibric ,adaugati apa rece . Lasati ouale un minut in apa rece,apoi le scoateti pe o farfurie intinsa si le curatati! Sunt foarte bune pentru copii sau in perioada in care avem dureri de gat . Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cleioase moi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de RuxyRux
Pestele se curata de eventualele oase, se pune intr-un bol impreuna cu tonul si restul ingredientelor si se mixeaza cu mixerul vertical, pana se obtine pasta dorita. Se potriveste gustul de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|