Ingrediente
- 2 cartofi mari
- - 4 oua
- - putin cascaval
- - sare, piper
Mod de preparare
Spalati cartofii foarte bine cu o perie. Coaceti cartofii cu coaja cu tot la cuptor pana sunt patrunsi. Eu am facut asta seara, ca dimineata sa dureze mai putin restul prepararii.
Dupa ce s-au copt cartofii, lasati-i sa se raceasca si taiati-i in doua pe lungime. Cu o lingurita scobiti miezul, in asa fel incat sa incapa un ou in coaja ramasa.
Asezati cartofii in tava, presarati putin cascaval ras in fiecare, apoi cu grija spargeti ouale si turnati-le in cojile de cartofi coapte.
Presarati sare, piper si dati la cuptor pana se coaguleaza oul.
Scoateti si presarati cu putina ceapa verde tocata marunt si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in cuib de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|