Ingrediente
- 5 oua + 2
- o conserva de ton
- patrunjel
- pesmet
- sare
- unt
- zeama de lamaie
Mod de preparare
Punem ouale la fiert. Le lasam minim 10 minute, le scoatem in apa rece apoi le curatam.
Taiem ouale in doua pe lungime si scoate intr-un bol galbenusurile.
Strecuram tonul, il amestecam cu galbenusurile , putin unt, patrunjel tocat, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.
Umplem jumatatile de ou cu amestecul obtinut si unim cate doua jumatati.
Batem 2 oua cu sare si piper.
Trecem ouale umplute prin faina, apoi prin amestecul de oua batute iar la final prin pesmet.
Le plonjam intr-o tigaie in care am incins ulei si le rumenim frumos.
Din umplutura ramasa am facut doua chiftelute, modeland doua mingiute pe care le-am aplatizat si le-am trecut prin faina si ou batut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|