Ingrediente
- 10 oua
- 200 gr maioneza
- 200 gr smantana
- 200 gr carnaciori Frankfurter -usor afumati
- 2 linguri mustar cu hrean
- 1 borcan ciuperci taiate [400 gr]
- 3 catei usturoi
- 1 lingurita condiment uscat oglio e alio-[patrunjel, usturoi, fulgi chili]
- sare
- piper
- 1 gogosar rosu
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare
Ouale se fierb tari, 10 minute, se pun in apa rece pentru o buna decojire. Se taie in doua si se scot galbenusurile.
Galbenusurile se zdrobesc cu furculita se amesteca cu sare, piper, 2 linguri de maioneza si 2 linguri cu mustar.
Cu compozitia formata se umplu jumatatile de albus .
Va mai ramane din acest amestec care se va omogeniza cu maioneza ramasa, sare, smantana, ciuperci, usturoi pisat si patrunjel verde.
Se pun pe un platou ciupercile cu smantana si maioneza, se aseaza ouale umplute pe deasupra. Se decoreaza cu rondele de carnacior, patrunjel verde, gogosar si se presara pe deasupra "oglio e alio"
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|