Oua umplute pentru Halloween

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
31 Oct 2016 | 3826 vizualizari
Oua umplute pentru Halloween

Particip cu mare drag la concursul acesta, mai ales ca si mie imi place setul de servire care este ca premiu, care de altfel a placut la mai multe bucatarase, dar cu regretul ca nu am avut mai mult timp pentru a face ceva mai deosebit, asa ca am facut ceva simplu si rapid, dar foarte bun.

Ingrediente

  • 6 albusuri de la oua fierte tari;
  • doua galbenusuri fierte;
  • un galbenus crud;
  • un praf de sare;
  • jumatate de lingurita de mustar;
  • 4-5 linguri de ulei;
  • un castravete murat;
  • 3 felii de gogosar murat;
  • 6 frunze de salata verde;
  • 24 de masline negre.

Mod de preparare

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile.

Intr-un castron se prepara putina maioneza, astfel: se mixeaza doua galbenusuri fierte cu un galbenus crud, un praf de sare, jumatate de lingurita de mustar si 4-5 linguri de ulei, care se adauga putin cate putin.

Castravetele murat se curata de coaja, se toaca marunt si se stoarce de zeama, la fel se procedeaza si cu gogosarul.

Pe 3 platouri se aseaza cate doua frunze de salata verde, spalate si zvantate, apoi se aseaza cate 4 jumatati de albusuri.

Castravetele si gogosarul se amesteca cu maioneza, dupa care se umplu albusurile fierte cu aceasta compozitie.

Pe fiecare ou umplut se aseaza cate o maslina neagra, al carei sambure a fost scos, si dintr-o alta maslina cu samburele scos se taie 4 rondele, care la randul lor se taie pe jumatate. Acestea din urma se aseaza pe langa maslina de pe oul umplut astfel incat sa formeze piciorusele paianjenului-maslina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pentru Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv spirale cu branza si masline

Postat de mirela0911

Aperitiv spirale cu branza si masline

Se prepara maiaua. In 100 ml lapte caldut se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine si se lasa sa se activeze. Intr-un bol se cerne faina si se adauga pe margine...

Citeste continuarea

Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

Postat de AdrianUdrea

Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade. Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2016, 20:50
la 31.10.2016, 20:51
Ce oua inspaimantatoare!
la 31.10.2016, 21:12
Eu vreau, dar sper sa nu fuga din gura mea...
la 31.10.2016, 21:15
)
la 31.10.2016, 21:29

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking