Pachetele cu bacon si ciuperci

Postat de miremirc in Aperitive / Garnituri
4 Mar 2011 | 15046 vizualizari
Pachetele cu bacon si ciuperci

Ingrediente

  • 400 g foietaj frantuzesc
  • 1 borcan ciuperci
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lg lapte
  • 2 lg ulei masline    

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem 2 lg ulei masline si calim ceapa taiata marunt (eu am tocat ceapa cu robotul, la fel si ciupercile si baconul) apoi punem ciupercile si baconul, piper si sare; lasam sa se raceasca putin.

Aluatul il taiem in patratele si pe fiecare bucatica asezam din aceste amestec apoi formam pachetele pe care le inchidem cu ajutorul unei furculite ; asezam pachetelele in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie ptr copt, le ungem cu galbenus amestecam cu lapte si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Foarte bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Postat de rocsi_1612

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Aluatul il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucatele potrivite. Le condimentam cu sare, piper, boia de...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Postat de diaconta

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2011, 21:48
fur cateva
la 04.03.2011, 21:51
Super fain aperitiv!
la 04.03.2011, 22:03
la 04.03.2011, 22:12
la 04.03.2011, 22:21
excelent

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking