Paine cu tarate umpluta cu masline

Postat de ianculubita in Piine
16 Aug 2013 | 3081 vizualizari
Paine cu tarate umpluta cu masline

O paine cu un gust deosebit

Ingrediente

  • 3 cani faina alba
  • 1 cana tarate de grau
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 cubulet de drojdie
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 g masline

Mod de preparare

Inmuiem drojdia intr-un castronel cu apa calduta,rasturnam in vasul cu faina si tarate amestecata,adaugam sarea,cate putin apa calda,amestecam cu mana iar cand aluatul a devenit lipicios,turnam cate putin ulei si framantam;acoperim vasul si lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;rupem din aluat cate o bucata sau doua de aceeasi marime daca vrem o paine impletita,aplatizam cu palmele pana rezulta o foaie suficient de groasa,punem deasupra masline taiate marunt,rulam,punem ruloul in tava unsa cu ulei sau doar presarata cu faina,lasam sa creasca aproape cat tava,dam la cuptor la foc potrivit 30-40min dar nu scoatem painea pana nu-i facem testul cu scobitoarea.

Dupa preferinte o mancam calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu tarate umpluta cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Turte la tigaie

Postat de AdrianUdrea

Turte la tigaie

Se cerne faina intr-un vas Se amesteca drojdia uscata cu zaharul si se adauga peste faina. se amesteca din nou, totul. Se incalzeste laptele. Se face o adancitura la mijocul fainii si...

Citeste continuarea

Paine integrala de casa

Postat de gospodariu

Paine integrala de casa

Intr-un bol turnati 1 pahar din apa pregatita, cubul de drojdie si 2-3 linguri de faina alba. Amestecati bine cu telul si lasati 10-15 minute. Apoi turnati restul de apa si sarea, amestecati bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.08.2013, 14:36
Foarte bine arata! E tare buna painea cu tarate, ajuta la digestie si nu numai!
la 16.08.2013, 14:38
Daaaa,,super buna
la 16.08.2013, 15:35
la 16.08.2013, 15:56
Foarte buna
la 17.08.2013, 09:45
chiar ca-i buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking