Paine cu tarate umpluta cu masline

Postat de ianculubita in Piine
16 Aug 2013 | 3083 vizualizari
Paine cu tarate umpluta cu masline

O paine cu un gust deosebit

Ingrediente

  • 3 cani faina alba
  • 1 cana tarate de grau
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 cubulet de drojdie
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 g masline

Mod de preparare

Inmuiem drojdia intr-un castronel cu apa calduta,rasturnam in vasul cu faina si tarate amestecata,adaugam sarea,cate putin apa calda,amestecam cu mana iar cand aluatul a devenit lipicios,turnam cate putin ulei si framantam;acoperim vasul si lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;rupem din aluat cate o bucata sau doua de aceeasi marime daca vrem o paine impletita,aplatizam cu palmele pana rezulta o foaie suficient de groasa,punem deasupra masline taiate marunt,rulam,punem ruloul in tava unsa cu ulei sau doar presarata cu faina,lasam sa creasca aproape cat tava,dam la cuptor la foc potrivit 30-40min dar nu scoatem painea pana nu-i facem testul cu scobitoarea.

Dupa preferinte o mancam calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu tarate umpluta cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri cu branza si cascaval

Postat de LALY

Cornuri cu branza si cascaval

Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam...

Citeste continuarea

Paine cu rosii uscate si cimbru

Postat de andaoana

Paine cu rosii uscate si cimbru

Incalzim apa putin si dizolvam in ea drojdia impreuna cu zaharul . Acoperim cu un prosop si lasam sa stea pana pregatim faina. Faina o cernem si o punem intr-un bol . In mijlocul fainii adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.08.2013, 14:36
Foarte bine arata! E tare buna painea cu tarate, ajuta la digestie si nu numai!
la 16.08.2013, 14:38
Daaaa,,super buna
la 16.08.2013, 15:35
la 16.08.2013, 15:56
Foarte buna
la 17.08.2013, 09:45
chiar ca-i buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking