Tort aperitiv
Postat de ela
Intr-o tava de tort de 27cm cu inel detasabil punem o hartie de copt.Faramitam 2/3 din paine si o punem in tava si coacem in cuptor circa 10minute,amestecand din cand in cand.Faramitam si restul...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareMai intai se pune drojdia la dospit cu apa calda, sare si o lingura de faina si se lasa pana se umfla. Intre timp maslinele se taie felii, cascavalul se rade si faina se cerne intru-un lighean. Peste faina se pune drojdia si se amesteca cu furculita, se pun ouale, cascavalul, ovazul, maslinele si se amesteca. Se completeaza cu apa. Se framanta pana se obtine un aluat elastic si nelipicios. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se face in ce forme doriti si se pune la copt la foc mediu, aproximativ 40 minute. Se serveste cu placere Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de ela
Intr-o tava de tort de 27cm cu inel detasabil punem o hartie de copt.Faramitam 2/3 din paine si o punem in tava si coacem in cuptor circa 10minute,amestecand din cand in cand.Faramitam si restul...
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul. Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta. Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|