Paine prajita(bake rolls)

Postat de Elena_Daria in Aperitive / Garnituri
16 Oct 2011 | 7340 vizualizari
Paine prajita(bake rolls)

Imi place foarte mult Bake Rolls-ul...subtirelele feliute de paine,crocante,condimentate cu diferite arome....si daca tot imi plac atat de mult,am hotarat sa reproduc reteta acasa.Bineinteles ca a iesit mult mai bune ca cele din comert:):):)...pozele nu sunt foarte clare deoarece au fost facute cu telefonul:(

Ingrediente

  • paine(mai tare)
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • boia
  • sare

Mod de preparare

Mi-a ramas de vineri o painica mai micuta,care s-a cam intarit.Am taiat-o feliute subtirele si am lasat-o deoparte.Intr-un bol am amestecat uleiul,usturoiul pisat,cateva frunze tocate de patrunjel si sare(dupa gust).Luam tava de la aragaz si o tapetatam cu hartie de copt.Luam fiecare bucatica de paine si o ungem(doar pe o parte) cu amestecul de ulei si usturoi.Feliutele de paine se aseaza in tava.Peste cateva bucatele am presarat boia.Se dau la cuptorul incalzit timp de 10 minute.Se pot servi calde sau reci,cum doreste fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita(bake rolls)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....

Citeste continuarea

Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World

Iata cum se prepara reteta Skink Cullen, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World Daca aveti deja piure ramas, puteti sa-l folositi cu succes.Daca nu, atunci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2011, 16:43
bune
la 16.10.2011, 17:00
multumesc Sufletista
la 16.10.2011, 17:50
iau si eu o feliuta
la 16.10.2011, 18:13
Mirela ia mai multe nu doar una
la 16.10.2011, 18:37
la astea rontai o zi intreaga si nu te saturi

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking