Paine rulada

Postat de divainbucatarie in Piine
18 Mar 2011 | 4532 vizualizari
Paine rulada

Ingrediente

  • 350 g faina alba + 50 g pentru masa de intins aluat
  • 200 ml lapte caldut
  • 40 g unt topit
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingura suc de rosii

Mod de preparare

Drojdia cu zaharul si 2 linguri de lapte le punem intr-o cana si le lasam la dospit. Separat amestecam restul ingredientelor. Cand creste maiaua o punem peste aluat si amestecam, apoi lasam aluatul intr-un loc caldut sa creasca. Cand aluatul isi dubleza volumul il impartim in doua.

O jumatate o amestecam cu boia de ardei si suc de rosii, plus inca 2 linguri de faina. Intindem fiecare bucata de aluat cu un sucitor, le punem una peste alta si rulam. Punem in tava si coacem la 180°C timp de 45 de minute. Noi am mancat-o cu pateu de ficat, dar merge si cu branza sau crema de masline.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rulada" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din piept de curcan cu merisoare

Postat de Oana

Rulada din piept de curcan cu merisoare

Mai intai pregateste umplutura pentru rulada, e foarte simplu! Toaca marunt ceapa uscata si ceapa verde, incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza pana se inmoaie. Adauga apoi baconul taiat...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu carnati

Postat de mirela0911

Rulada din carne tocata cu carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2011, 21:01
ce frumos arata si cred ca este si bun
la 18.03.2011, 21:07
la 18.03.2011, 23:22
arata fffff bine
la 18.03.2011, 23:49
Diva...SUPERBAAAAA
la 18.03.2011, 23:51
Senzationala

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking