Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena

Postat de andreea91 in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2014 | 3353 vizualizari
Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena

Este pot sa zic cea mai usoara reteta :P si o poate face oricine , va urez o duminica placuta si sa invit la degustari !

Ingrediente

  • 250 g lapte
  • 550 g faina
  • 50 g ulei masline
  • 10 g sare
  • 1 lingurita zahar
  • 25 g drojdie
  • 1 ou
  • 1 galbenus pt uns
  • Pt umplutura
  • -cascaval
  • -kaizer
  • gusa afumata

Mod de preparare

Laptele  se incalzeste putin, Nu fierbinte !!!!

Adaugam faina intr-un bol si  facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea si zaharul.

In alt recipient cu laptele caldut punem drojdia pana se dizolva si apoi o aruncam in gaura din faina. Incepem sa framantam si apoi adaugam si celelalte ingrediente pt aluat si framantam circa 20 min. Trebuie sa ne iasa un aluat lucios si ff  elastic.

Il lasam la loc   calduta pana creste  frumos. 

Apoi il impartim in doua  si intindem foi dreptunghiulare si umplem aceste foi cu cascaval ras, kaizerul taiat foarte fin, si  gusa la fel. 

Le rulam spre exterior si inchidem  capetele si apoi  facem si cealalta foaie la fel.

Impletim  cele doua foite rulate in  doua.

In tava unsa cu ulei adaugam painita si o mai lasam la crescut pt 30 min,

O ungem cu galbenusul  batut spuma si apoi dam la cuptor preincalzit pana ce se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Postat de katty

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Spalam dovleceii si ii curatam de coaja. Taiem capetele si ii dam pe razatoarea mare. Presaram putina sare peste ei si ii lasam la scurs intr-o sita pentru cel putin 30 de minute. Incintam uleiul...

Citeste continuarea

Oua vopsite cu ajutorul orezului, cu vopsea uscata

Postat de Pungasa_Rogue

Oua vopsite cu ajutorul orezului, cu vopsea uscata

Se spala ouale cu detergent pentru a se degresa si se pun la fiert intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si cu o lingurita de sare. Se clocotesc circa 3 minute si se stinge focul. In pahar se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2014, 09:54
la 05.10.2014, 09:55
Tare buna ar fi o bucatica!
la 05.10.2014, 10:04
la 05.10.2014, 10:58
like!!
la 05.10.2014, 20:34
Foarte bunaaaaa

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking