Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena

Postat de andreea91 in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2014 | 2453 vizualizari
Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena

Este pot sa zic cea mai usoara reteta :P si o poate face oricine , va urez o duminica placuta si sa invit la degustari !

Ingrediente

  • 250 g lapte
  • 550 g faina
  • 50 g ulei masline
  • 10 g sare
  • 1 lingurita zahar
  • 25 g drojdie
  • 1 ou
  • 1 galbenus pt uns
  • Pt umplutura
  • -cascaval
  • -kaizer
  • gusa afumata

Mod de preparare

Laptele  se incalzeste putin, Nu fierbinte !!!!

Adaugam faina intr-un bol si  facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea si zaharul.

In alt recipient cu laptele caldut punem drojdia pana se dizolva si apoi o aruncam in gaura din faina. Incepem sa framantam si apoi adaugam si celelalte ingrediente pt aluat si framantam circa 20 min. Trebuie sa ne iasa un aluat lucios si ff  elastic.

Il lasam la loc   calduta pana creste  frumos. 

Apoi il impartim in doua  si intindem foi dreptunghiulare si umplem aceste foi cu cascaval ras, kaizerul taiat foarte fin, si  gusa la fel. 

Le rulam spre exterior si inchidem  capetele si apoi  facem si cealalta foaie la fel.

Impletim  cele doua foite rulate in  doua.

In tava unsa cu ulei adaugam painita si o mai lasam la crescut pt 30 min,

O ungem cu galbenusul  batut spuma si apoi dam la cuptor preincalzit pana ce se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Retete similare

Chec aperitiv cu branza si sunca

Postat de gurita_ta2005

Chec aperitiv cu branza si sunca

Ouale se bat bine cu un praf de sare si de piper,se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul. Se amesteca compozitia si se da deoparte. Sunca, ardeiul si branza se taie cubulete,...

Citeste continuarea

Aperitiv cu branza si iaurt grecesc

Postat de RuxyRux

Aperitiv cu branza si iaurt grecesc

Blat : Se amesteca ingredientele, untul rece taiat felii cu faina, smantana, oul si praful de sare si se framanta aluatul cat sa se lege. Se infoliaza si se da la rece cat timp preparam...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 05.10.2014, 09:54
la 05.10.2014, 09:55
Tare buna ar fi o bucatica!
la 05.10.2014, 10:04
la 05.10.2014, 10:58
like!!
la 05.10.2014, 20:34
Foarte bunaaaaa

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking