Palmieri cu scortisoara

Postat de miremirc in Prajituri
13 Dec 2012 | 7657 vizualizari
Palmieri cu scortisoara

Ingrediente

  • 800 g aluat de foietaj
  • 1/2 cana zahar
  • 1-2 lg scortisoara

Mod de preparare

Peste aluatul de foietaj presaram zahar amestecat cu praf de scortisoara, trecem peste el cu ajutorul sucitorului de lemn, pentru a presa zaharul. Intoarcem invers aluatul, luam jos folia de plastic si din nou presaram zahar amestecat cu scortisoara si presam cu sucitorul de lemn.

Indoim pe lungime marginile spre interior pana le suprapunem , de 2 ori pe fiecare parte, iar apoi le trecem una peste cealalta. Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de 1,5 cm, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Trebuie asezate la o distanta putin mai mare unele de altele decat le-am asezat eu (cam inghesuite ) Se vor umfla destul de mult. Le dam la rece pentru 15 minute, apoi in cuptorul preincalzit, pana se rumenesc frumos (circa 15-20 minute).

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert Palmieri

Postat de sufletista

Desert Palmieri

Lasam aluatul sa se dezghete peste noapte in frigider. Pe masa infainata intindem putin aluatul si il ungem cu unt moale. Intr-un bol amestecam zaharul cu condimentele si presaram un strat...

Citeste continuarea

Palmieri cu scortisoara

Postat de eumimi

Palmieri cu scortisoara

Mai intai se lasa aluatul la dezghetat si se amesteca zaharul cu scortisoara. Se presara pe suprafata de lucru zahar amestecat cu scortisoara si se intinde putin aluatul pentru ca zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2012, 20:59
buni mai sunt!
la 13.12.2012, 21:01
ce-mi plac
la 13.12.2012, 21:02
place
la 13.12.2012, 21:02
la 13.12.2012, 21:03
Buni, buni!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking