Pandispan cu cacao

Postat de andaoana in Torturi
14 Aug 2013 | 16197 vizualizari
Pandispan  cu cacao

Pentru ca urmeaza Sf Marie si am in familie doua persoane care poarta acest nume , aseara am facut un pandispan pe care il voi umple abia in aceasta seara . Aceasta este reteta pe care o stiu de la mama, si cu care nu am dat gres pana acum . L-am facut intr-o tava dreptunghiulara mare.

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 linguri de apa
  • 8 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • zahar vaniliat
  • coaja rasa de lamaie ( optional)
  • 1/2 praf de copt
  • putina sare

Mod de preparare

Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim tava .

Separam albusul de galbenus. Albusurille le batem spuma tare cu sarea si zaharul. Adaugam galbenusurile, le incorporam bine, mai punem coaja rasa de lamaie si daca doriti esente si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Amestecam prin rasturnare astfel incat sa nu spargem bulele de aer din albus .

Punem in tava si dam la cuptor. Dupa 20 minute eu recomand testul cu scobitoarea sa vedeti daca este copt .

Se poate umple cu crema preferata .

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu blat umed si mure

Postat de oanapl

Desert prajitura cu blat umed si mure

Pentru blat: Pui ciocolata în 80g cafea fierbinte și o lași să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect se poate pune amestecul pe baie de aburi. Lași să se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu zmeura si ciocolata

Postat de panacris

Desert prajitura cu zmeura si ciocolata

Pentru început se prepară un sos delcios, din zmeura congelată și zahărul tos. Într-o crăticioară se pune zmeura congelată cu zahărul la fiert, la foc mic, până se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2013, 09:56
la 14.08.2013, 10:00
bun
la 14.08.2013, 10:51
bun
la 14.08.2013, 11:04
multumesc pentru aprecieri
la 14.08.2013, 13:04
Ce frumos e

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking