Ingrediente
- 1 blat pandispan cu cacao din comert (3straturi)
- 1 cutie mica lapte condensat DE LATTE (sau o cutie mica de mascarpone)
- 500 gr frisca lichida
- 1 cutie compot de ananas
- 2 plicuri intaritor de frisca
- fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Punem ananasul la scurs intr-o sita.
Mixam frisca cu intaritorul de frisca pana se intareste, apoi adaugam laptele condensat si mai mixam pana se omogenizeaza bine compozitia. Adaugam bucatile de ananas taiate si amestecam usor.
Punem pe o tava un strat de pandispan stropit cu compot de ananas, uns cu crema de frisca, apoi urmatorul strat pana terminam blaturile. Deasupra sa fie crema, nivelata frumos. Presaram deasupra fulgii de ciocolata si dam la rece cateva ore inainte de a taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|