Ingrediente
- 6 nectarine
- 8 oua
- 16 linguri de zahar
- 16 linguri de faina + cateva linguri ptr pudrat nectarinele
- 10 linguri ulei
- coaja de la 1 lamaie
- 2 plicuri zahar vanilat
- esenta vanilie
Mod de preparare
Am separat ouale, iar galbenusurile le-am amestecat cu zaharul. Am mixat pana galbenusurile s-au albit, iar zaharul s-a topit. Am adaugat uleiul putin cate putin, apoi am pus albusurile batute spuma. Am amestecat usor cu o spatula, de jos in sus. Faina am cernut-o impreuna cu praful de copt, si am incorporat-o si pe aceasta, amestecat usor, de jos in sus. Compozitiei i-am adaugat coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie.
Am tapetat o tava (25x35) cu hartie de copt, si am pus aluatul rezultat. Fructele le-am taiat in feliute potrivite, le-am amestecat cu cele cateva linguri de faina. Feliutele de fructe le-am asezat deasupra compozitiei, apoi am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 40 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|