Pandispan cu visine congelate

Postat de Brindusa in Prajituri
30 Ian 2011 | 38817 vizualizari
Pandispan cu visine congelate

Ingrediente

  • 7 oua, separate
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • visine congelate presarate cu putina faina
  • zahar vanilat, pentru presarat

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)

Pune foaie de copt in tava

Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare

Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare

In galbenusuri pune praful de copt si amesteca

Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia

Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel

Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform

Presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca

Pune visinele in tava, uniform

coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt

Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca (daca poti)

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine congelate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pandispan cu fructe si crema fina de branza

Postat de diaconta

Pandispan cu fructe si crema fina de branza

Am pregatit mai întâi pandispanul. Am separat albusurile de galbenusurile oualor. Am mixat albusurile cu un praf de sare iar când spuma a devenit mai ferma,am adaugat...

Citeste continuarea

Pandişpan cu afine şi vişine

Postat de diaconta

Pandişpan cu afine şi vişine

Galbenusurile le-am amestecat cu un praf de sare si doua linguri de zahar (din cele 300 g pregatite). Le-am lasat sa stea pâna am batut albusurile. Albusurile le-am mixat (eu prefer sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2011, 16:35
vreau
la 30.01.2011, 17:23
ne dai?
la 30.01.2011, 17:36
Ce-mi place prajitura cu visine
la 30.01.2011, 18:07
la 30.01.2011, 18:46
ce bine ti-a iesit

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking