Pandispan fin cu iaurt si stafide

Postat de madi_marin in Prajituri
4 Feb 2010 | 9064 vizualizari
Pandispan fin cu iaurt si stafide

Ingrediente

  • 1 ou
  • 150 g iaurt
  • 1/2 cana zahar pudra
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ulei
  • 150 g faina
  • coaja rasa de portocala
  • 50 g stafide
  • 2 linguri zahar pudra vanilat pentru decor

Mod de preparare

Oul intreg se amesteca foarte bine cu zaharul pudra. Apoi se adauga praful de copt, iaurtul, uleiul putin cate putin, faina, coaja rasa de portocala si stafidele. Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in craticioara unsa  cu unt si tapetata cu faina. Se coace cam 20 - 25 de minute , dupa acest timp facandu-se proba scobitorii. Daca mai necesita coacere se mai lasa putin. se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan fin cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura dietetica cu capsuni

Postat de Valclaudia

Desert prajitura dietetica cu capsuni

Spalam capsunile si le taiem bucatele. Cuptorul il preincalzim la 175 grade C. Separam ouale, batem spuma albusurile cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza cu fructoza si praful de...

Citeste continuarea

Desert croissante umplute

Postat de mirela0911

Desert croissante umplute

Se incalzeste laptele usor impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga drojdia, se amesteca si se lasa apoi deoparte, la loc caldut. Intr-un bol se cerne faina, se pune sarea apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2010, 19:51
CE frumos a crescut! Nici nu ai spune ca are doar un ou!
la 04.02.2010, 19:53
da...doar unul am pus....am facut la jumatate din cantitate fata de reteta originala....
la 04.02.2010, 19:58
Bravo! Cred ca si eu ar mai tb. sa injumatatesc cantitatile Fiica-mea asa imi spune!
la 04.02.2010, 20:02
arata super madi ce folosesti sa micsorezi pozele ca si eu ma tot chinui sa postez o reteta si nu stiu cum....sa micsorez pozele.
la 04.02.2010, 20:03
Rivka, iti trebuie un program ...Nero...eu pe ala il folosesc sa imi micsorez pozele....

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking