Pandispan fin cu iaurt si stafide

Postat de madi_marin in Prajituri
4 Feb 2010 | 9093 vizualizari
Pandispan fin cu iaurt si stafide

Ingrediente

  • 1 ou
  • 150 g iaurt
  • 1/2 cana zahar pudra
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ulei
  • 150 g faina
  • coaja rasa de portocala
  • 50 g stafide
  • 2 linguri zahar pudra vanilat pentru decor

Mod de preparare

Oul intreg se amesteca foarte bine cu zaharul pudra. Apoi se adauga praful de copt, iaurtul, uleiul putin cate putin, faina, coaja rasa de portocala si stafidele. Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in craticioara unsa  cu unt si tapetata cu faina. Se coace cam 20 - 25 de minute , dupa acest timp facandu-se proba scobitorii. Daca mai necesita coacere se mai lasa putin. se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan fin cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert cheesecake cu jeleu de gutui

Postat de oanapl

Desert cheesecake cu jeleu de gutui

Mărunțești biscuiții și îi amesteci cu untul topit. Într-o tavă cu pereții detașabili (cu diametru de 18 cm) așezi hârtie de copt, apoi torni biscuiții și îi...

Citeste continuarea

Desert prajitura Kinder

Postat de mirela0911

Desert prajitura Kinder

Nuca se prajeste usor si se taie apoi bucatele mai mici. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aranjeaza nuca pe fundul tavii. Blatul: Albusurile (am avut 7 albusuri la congelator si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2010, 19:51
CE frumos a crescut! Nici nu ai spune ca are doar un ou!
la 04.02.2010, 19:53
da...doar unul am pus....am facut la jumatate din cantitate fata de reteta originala....
la 04.02.2010, 19:58
Bravo! Cred ca si eu ar mai tb. sa injumatatesc cantitatile Fiica-mea asa imi spune!
la 04.02.2010, 20:02
arata super madi ce folosesti sa micsorezi pozele ca si eu ma tot chinui sa postez o reteta si nu stiu cum....sa micsorez pozele.
la 04.02.2010, 20:03
Rivka, iti trebuie un program ...Nero...eu pe ala il folosesc sa imi micsorez pozele....

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking