Panettone cu crema de smantana si nuca

Postat de mihaelar63 in Dulciuri
3 Feb 2015 | 2651 vizualizari
Panettone cu crema de smantana si nuca

Trebuie folosit si ultimul panettone. Azi maine vine alt transport de Paste .:D . Aceasta crema de smantana cu nuci o foloseam la foile cu miere . Mai simplu de preparat nu se poate . Este acrisoara si poti controla zaharul dupa dorinta .

Ingrediente

  • 1/2 panettone [500 gr]
  • 500gr smantana
  • 300 gr nuca macinata
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 fiola esenta rom
  • 200 gr stafide sultanine mari
  • 100 ml rom [ sau coniac]
  • 100 ml apa
  • bucati de nuca
  • miere

Mod de preparare

  1. Se prepara un amestec de apa cu rom in care se pun stafidele la hidratat din timp [1-2 ore]. Pentru grabirea procesului de hidratare incalziti putin lichidul.
  2. Se prepara crema amestecand smantana cu nuca , zaharul si esenta de rom .
  3. Panettonele se taie in doua sau trei si se umple cu crema .
  4. Acoperiti tortul cu smantana , decorati cu stafide si nuci nezdrobite .
  5. La sfarsit decorati si cu putina miere .
Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone cu crema de smantana si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de tigarete cu gem de prune si nuca prajita

Postat de Constelatialeu

Reteta de tigarete cu gem de prune si nuca prajita

Iata cum se prepara Reteta de tigarete cu gem de prune si nuca prajita Intr-un castron am mixat untul moale cu zaharul, sarea si esenta de vanilie, apoi am adaugat smantana si am amestecat 2-...

Citeste continuarea

Desert pariziene cu branza dulce

Postat de GeorgianaGrigorescu

Desert pariziene cu branza dulce

Am incalzit laptele putin, am topit zaharul si drojdia in lapte. Intr-un vas mai incapator am cernut faina, am adaugat treptat laptele, ouale batute putin, sarea, lamaia si am omogenizat bine. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2015, 11:34
o bunatate
la 03.02.2015, 11:37
la 03.02.2015, 11:38
Delicios!
la 03.02.2015, 12:00
vai de mine si de mine ce pofta mi-ai facut
la 03.02.2015, 12:03
Mmmmmmmmm

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking