Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

Postat de madi_marin in Pangasius
21 Ian 2010 | 20161 vizualizari
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

E foarte simplu de facut si gustos.

Ingrediente

  • 4 fileuri de pangasius
  • 2 cepe rosii mari
  • 4 linguri cu pasta de tomate
  • 2 linguri cu otet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala ,se taie in sferuri si se toaca mai grosier. Se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pana se inmoaie un pic. Se scoate tava si se aseaza peste ceapa pestele taiat bucati nu foarte mici.Se condimenteaza si se presara usturoi feliute . Se toarna si 2 cani cu apa si se da tava la cuptor. Se mai intoarce pestele cand si cand. Cand aproape e gata se desface in apa pasta de tomate si se toarna peste peste impreuna cu otetul. Se mai lasa in cuptor pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ceapa si sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de pangasius cu sos de iaurt

Postat de gurita_ta2005

File de pangasius cu sos de iaurt

Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa. Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca...

Citeste continuarea

File de pangasius in hartie pergament

Postat de rocsi_1612

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2010, 08:07
Iami ,imi place mult pestele ,iar pangasius este preferatul sotului pt ca nu are gust intens de peste
la 22.01.2010, 08:25
Ce bine arata Cred ca nici nu e nevoie sa-l intorci in timp ce e in cuptor, se face foarte repede!
la 22.01.2010, 09:05
da, Oana....cred ca merge si neintors, ca e atat de fraged si oricum sta in sos.
la 22.01.2010, 14:18
yam, yam ce bine arata
la 23.01.2010, 22:04
de peste nu ma satur niciodata!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking