Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon

Postat de kamy in Pangasius
1 Iun 2011 | 6747 vizualizari
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon

Ingrediente

  • 2 buc.file pangasius
  • patrunjel,busuioc,cimbru uscate
  • sare,piper
  • malai,faina,praf de usturoi
  • sos tarhon
  • tarhon in otet
  • unt
  • lapte
  • smantana
  • faina

Mod de preparare

Fileurile le presaram cu patrunjel,cimbru,busuioc,sare si piper,le frecam bine si le lasam la frigider 30-60 min.

Intr-o farfurie amestecam o parte faina,doua malai, o ling.praf de usturoi trecem fileurile prin amestec,apasam sa se prinda bine peste tot si le prajim in ulei.Le scoatem pe servete absorbante.

Sos de tarhon:

Intr-o tigaie punem 3 ling.ulei in care am prajit pestele,o ling.unt,adaugam o ling.de faina,desfacem cu putin lapte pana ajungem la consistenta dorita,punem tarhonul taiat marunt,cativa stropi de otet de tarhon,sare piper dupa gust si la sfarsit 2-3 ling.smantana.Mai lasam sa dea in 2 clocote.

Se serveste pestele cu sos si mamaliga.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de pangasius cu sos de iaurt

Postat de gurita_ta2005

File de pangasius cu sos de iaurt

Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa. Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca...

Citeste continuarea

File de pangasius in hartie pergament

Postat de rocsi_1612

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2011, 23:40
la 02.06.2011, 06:44
la 02.06.2011, 07:26
place
la 02.06.2011, 07:37
la 02.06.2011, 07:40
foarte bun

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking