Papagal la tigaie

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
4 Iun 2010 | 12250 vizualizari
Papagal la tigaie

Ingrediente

  • una bucata papagal frumos colorat
  • cateva floricele drept garnitura
  • o tigaie
  • paie
  • un chibrit

Mod de preparare

Se deschide site-ul bucataras.ro.

Veselie, voie buna, gasca faina, retete de nota 10 si hop, apare un papitoi colorat care te innebuneste cu holla, holla, holla; vine repede si-si baga nasu' unde citesti tu, dai sa accesezi ceva si el se baga-n seama promitandu-ti o vara de vis, te urmareste daca esti cuminte..eee....nu se poate asa...

Te gandesti rapid ce sa faci.

S-o contactezi pe Epu'...n-are timp, sta cu bebitza, pe Ela...tre' sa-si termine paharul cu pepsi, ..Nadina...face bezele cu Bebe...Ina, elimina rozmarinu', Sefu'...e ocupat cu directivele :))) ...asa ca iei frumusel papagalul si-l frigi de viu.

Asta garanteaza pastrarea unei culori apetisante.

Asezi frumusel cateva paie, iei un chibrit , dai foc, asezi tigaia si plasezi papagalul

Asezonezi cu cateva flocirele colorate si cina e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papagal la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (115)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

Postat de Caty

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

Iata cum se prepara Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat Am spalat carnea, am uscat-o usor cu prosoape de hartie, am taiat-o bucati. Am pus mai intai in...

Citeste continuarea

Platoul "lenesului"

Postat de Dya

Platoul "lenesului"

Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2010, 19:19
la 04.06.2010, 19:21
5furculiteeeeeee hai bucataras cu premiul
la 04.06.2010, 19:23
are si garnitura, sper ca se observa.si-n plus l-am preparat pastrand frumoasa culoarea ))
la 04.06.2010, 19:23
Si eu ii pusesem gand rau ... ma gandeam cum merge gatit
la 04.06.2010, 19:24
ete mah , la prostii ce repede vine lumea )); ia sa fac de acu' numa prostii )))

Vezi toate comentariile (115)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking