Ingrediente
- 400 g branza de vaci
- 2 oua
- 4 linguri faina
- 4 linguri gris
- 2 linguri zahar
- sare
- vanilie
- pesmet
- ulei
Mod de preparare
branza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia,dupa care adaugam faina,grisul si putina sare,
din aceasta compozitie se fac bilute nu foarte mari,ele isi vor mari volumul la fiert
se pune la fiert o oala cu apa cu putina sare. Punem bilutele pe rand si le lasam sa fiarba pana se ridic la suprafata,le scoatem pe un prosop absorbant
intr-o tigaie punem putin ulei si prajim pesmet cu putin zahar
dupa ce papanasii s-au scurs ii tavalim prin pesmet
se servesc calzi cu smantana si dulceata
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|