Papillotes de crap umplut cu ciuperci

Postat de ianculubita in Crap / Caras
8 Mar 2013 | 3846 vizualizari
Papillotes de crap umplut cu ciuperci

Reteta asta chiar va rog s-o incercati daca mancati si va place pestele pentru ca este minunata!!

Ingrediente

  • 2buc fileuri de crap
  • 6ciuperci
  • 50g unt
  • 1ceapa mica
  • 3catei de usturoi
  • 1varf lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1lingura bulion

Mod de preparare

Din cele 2fileuri,face 4 bucati,le dam cu sare si le lasam deoparte

In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete mici,ceapa si usturoiul de asemenea tocate marunt,adaugam patrunjelul,nucsoara,sare,piper si bulionul;

lasam sa scada iar dupa ce s-a racit impartim compozitia pe doua felii de peste,acoperim cu celelalte,prindem cu scobitori,apoi fiecare portie o punem pe hartie de copt,picuram cate 1lingura de ulei de masline pe fiecare,strangem capetele hartiei,legam si le punem in tava la cuptor si le lasam la foc mic 30min;

cu cateva minute mai inainte desfacem hartia sa se rumeneasca pestele;

se servesc imediat cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papillotes de crap umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Postat de mirela0911

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune...

Citeste continuarea

Saramura de peste

Postat de Dya

Saramura de peste

Curatam pestele, il feliem daca este necesar, il trecem prin faina si il prajim pana devine auriu. Separat taiem legumele in cuburi mici si le punem la fiert (cam 2-3 l de apa). Condimentam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2013, 18:23
bestialitate de peste
la 08.03.2013, 18:26
bun bun
la 08.03.2013, 20:27
la 08.03.2013, 20:43
la 08.03.2013, 21:15
Fain

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking