Papillotes de crap umplut cu ciuperci

Postat de ianculubita in Crap / Caras
8 Mar 2013 | 3846 vizualizari
Papillotes de crap umplut cu ciuperci

Reteta asta chiar va rog s-o incercati daca mancati si va place pestele pentru ca este minunata!!

Ingrediente

  • 2buc fileuri de crap
  • 6ciuperci
  • 50g unt
  • 1ceapa mica
  • 3catei de usturoi
  • 1varf lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1lingura bulion

Mod de preparare

Din cele 2fileuri,face 4 bucati,le dam cu sare si le lasam deoparte

In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete mici,ceapa si usturoiul de asemenea tocate marunt,adaugam patrunjelul,nucsoara,sare,piper si bulionul;

lasam sa scada iar dupa ce s-a racit impartim compozitia pe doua felii de peste,acoperim cu celelalte,prindem cu scobitori,apoi fiecare portie o punem pe hartie de copt,picuram cate 1lingura de ulei de masline pe fiecare,strangem capetele hartiei,legam si le punem in tava la cuptor si le lasam la foc mic 30min;

cu cateva minute mai inainte desfacem hartia sa se rumeneasca pestele;

se servesc imediat cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papillotes de crap umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plachie de caras

Postat de Ela68

Plachie de caras

Curatam pestele de solzi, il spalam foarte bine si-l dam cu sare. Il portionam, apoi il tavalim prin faina si-l prajim, cat sa prinda o crusta subtire.  Separat, pregatim sosul: calim...

Citeste continuarea

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Postat de Constelatialeu

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana. L-am curatat de solzi, l-am spintecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2013, 18:23
bestialitate de peste
la 08.03.2013, 18:26
bun bun
la 08.03.2013, 20:27
la 08.03.2013, 20:43
la 08.03.2013, 21:15
Fain

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking