Papricas cu carne de pui si galusti

Postat de nico15 in Pui
6 Noi 2010 | 6122 vizualizari
Papricas cu carne de pui si galusti

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui mari
  • 2-3 cepe albe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1-2 ardei(rosu si verde)
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
  • paprica dulce
  • sare, piper,
  • ulei
  • 1 lingurita de delicat
  • 2-3 linguri pasta de tomate

Pentru galusti:

  • 100-150 gr faina
  • 1-2 oua
  • 1 lingura de ulei
  • 75-100 ml de apa

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa la fiert impreuna cu o lingurita de delicat, cand aceasta da in clocot se adauga pulpele de pui(pot fi lasate intregi sau taiate in doua) se continua fierberea pana cand pulpele de pui sunt fierte pe jumatate. Atunci se scoat din oala in care au fiert si se vor pune intr-un tuci sa se prajeasca 10 minute pentru a prinde o culoare aurie. Ceapa si ardeii se taie marunt si se pun in cratita la calit, se adauga supa de pui in care se va continua fierberea.

Dupa cele 10 minute scurse, pulpele se adauga si ele langa ceapa si ardei continuandu-se fierberea, se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba, se adauga si pasta de tomate.

Usturoiul se taie lamele dar se va pune mai tarziu la fel ca ceapa verde.

Trecem la pregatirea galustilor, se bat bine ouale cu faina, se adauga lingura de ulei si cantitatea de apa, dupa ce acest amestec este bine omogenizat se trece la punerea galustilor in mancare pentru a fierbe( sau galustile pot fi fierte separat intr-o alta oala, in care a fost pus 750 ml de apa si un praf de sare, acestea se lasa la fiert, cand sunt gata se vor ridica la suprafata si se vor putea pune in mancare). Dupa ce au fost puse in mancare se va continua fierberea inca 10-15 minute, acum se adauga, ceapa verde, usturoiul.

La final se va adauga patrunjelul.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu carne de pui si galusti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Papricas de pui cu galusti

Postat de MotanLaOale

Papricas de pui cu galusti

Ciocanelele se curata si se spala bine. Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa, carnea si boiaua si se caleste 5-6 minute. Se adauga apa si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 00:03

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking