4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCarnea se pune la prajit in ulei,adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand. Cand este facuta se scoate pe un platou, iar in uleiul de la carne se pune ceapa tocata marunt, se adauga sucul de la rosii,(se pun la stors rosiile) si boiaua de ardei. Se mai pune apa si se adauga carnea. Dupa ce am adaugat carnea o lasam sa fiarba acoperita cateva minute, potrivim de sare si piper. Daca nu este destul de groasa se adauga o lingura de faina, adaugam si rosiile taiate fasii, sa fiarba langa carne. Facem galustele. Batem oul cu sare, apoi adaugam faina si apa. Trebuie sa obtinem un aluat moale. Punem apa si sare intr-o oala si cand fierbe adaugam cu lingura uda galustele, daca nu se ridica deasupra adaugam apa in aluat. Se lasa sa fiarba 5 min dupa care le scoatem si le adaugam in sos si se mai lasa 10 min la foc mic. Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Spalam pulpele, le taiem pe din doua si le stergem cu un servet. Taiem ceapa marunt, punem tigaia wok pe foc, adaugam uleiul si apoi ceapa, o calim cat sa devina lucioasa, nu sa se rumeneasca,...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Aripile de pui le-am taiat in doua, le-am clatit bine si le-am pus in vasul slow cookerului Crock-Pot . Punem condimentele, stropim cu ulei de masline, apa cat sa acopere, adaugam si ceapa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|