Papricas de pui cu galuste de faina

Postat de bitza in Pui
5 Noi 2010 | 33374 vizualizari
Papricas de pui cu galuste de faina

Ingrediente

  • Papricas:
  • 2 pulpe/piept de pui
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • sare,piper,patrunjel
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  •  Galuste:
  • 1 ou
  • 2 linguri de apa rece
  • sare si piper
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Galustele:

Oul se bate cu sare si piper si cu 2 linguri de apa rece,apoi se adauga treptat faina pana se formeaza un aluat nelipicios,ca cel de paste fainoase.Aluatul se aplatizeaza cu palma si se rup galusti atat cat prindeti intre aratator si degetul mare.

Papricas:

Carnea se proportioneaza,se sareaza si se pipereaza si se frige intr-o tigaie cu putin ulei.Cand este bine rumenita se scoate pe o farfurie.Daca a ramas prea mult ulei in cratita,se mai ia o parte din el si inrestul se adauga ceapa si ardeiul tocate marunt,apoi se adauga boiaua si carnea.Se acopera totul cu apa calda si se lasa la fiert cu capac aprox 20 min,apoi se adauga galustele si apa calda daca mai este nevoie si se mai fierbe 15 min.La fnal se amesteca 1 lingura de faina cu 2 de smantana si 1 lingura de papricas si se omogenizeaza,apoi se toarna in fir subtire in cratita amestecan energic.Se mai tine pe foc pana se ingroase putin compozitia!

Se serveste cu patrunjel verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Retete similare

Papricas de pui cu galuste

Postat de Constelatialeu

Papricas de pui cu galuste

Spalam pulpele, le taiem pe din doua si le stergem cu un servet. Taiem ceapa marunt, punem tigaia wok pe foc, adaugam uleiul si apoi ceapa, o calim cat sa devina lucioasa, nu sa se rumeneasca,...

Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste

Postat de mirela0911

Papricas de pui cu galuste

Papricasul: Se spala carnea si se portioneaza, apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 14:02
saru-mana pentru masa!
la 05.11.2010, 14:12
sa-ti fie de bine miha,a fost bun?
la 05.11.2010, 14:40
bun!
la 05.11.2010, 14:44
super bun si gustos!5f!
la 05.11.2010, 15:24
wawnu am mai mancat asa ceva din copilarie

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking