Papricas de curcan

Postat de RuxyRux in Curcan
21 Dec 2010 | 15716 vizualizari
Papricas de curcan

Un papricas foarte foarte gustos...

Ingrediente

  • 600 gr piept de curcan( de poate face si cu pui)taiat marunt ca pentru gulas
  • 2 cepe
  • 1 lingurita si 1/2 boia dulce
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii( de casa ideal)
  • piper sare dupa gust
  • o lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • Pentru galuste:
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat mai gros decat smantana

Mod de preparare

Incingem uleiul in cratita, adaugam ceapa taiata marunt, apoi carnea si boiaua si sotam impreuna in jur de 7-8 minute.

Adaugam apa suficienta si lasam sa fiarba bine carnea acoperit.

Cand carnea este fiarta potrivim de sare dupa gust, punem bulionul amestecat cu putina apa si cu faina, adaugam si un praf de piper si mai lasam sa fiarba. Intre timp facem galustele.

Batem ouale cu sarea si apoi cu faina pana obtinem un aluat de consistenta smantanii doar ca putin mai gros.

Cu lingura luam din compozitie apoi punem in mancare. mai lasam inca 10-12 minute sa fiarba galustele si avem un papricas foarte gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Papricas de curcan

Postat de oanapl

Papricas de curcan

Tai carnea cubuleţe și le călești în ulei, până se albesc. Separat, călești ceapa tocată peștișor și o adaugi peste carne, apoi adaugi condimentele, ardeiul tăiat...

Citeste continuarea

Papricas unguresc cu pipote de curcan

Postat de mihaelar63

Papricas unguresc  cu pipote de curcan

Spalati, curatati si taiati mai marunt pipotele pe care le veti praji usor in untura incinsa . Adaugati ceapa, usturoiul  si ardeiul taiate  marunt + chimenul [curatate si spalate in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2010, 21:23
delicios,
la 21.12.2010, 21:30
la 21.12.2010, 21:48
interesant
la 21.12.2010, 21:49
Ruxy, ce deliciu! 20 de furculite
la 21.12.2010, 21:57
deci...cum spuneam...ma mut la tine am si eu o gramada de piept de curcan in congelator,am sa incerc si eu reteta ta intr-o zi

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking