Papricas de porc cu cartofi noi

Postat de Corina33 in Porc
28 Iun 2010 | 10404 vizualizari
Papricas de porc cu cartofi noi

Ingrediente

  • 600 g carne de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie(eu am pus din conserva)
  • 4 linguri ulei
  • cimbru, patrunjel verde
  • chili, boia de ardei
  • sare, piper

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge si se taie in bucati mici.

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins apoi se adauga carnea si se caleste amestecand din cand in cand. Se adauga o lingurita de cimbru si apa calduta cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. 

Intre timp se curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, rosia. Ceapa se taie julien si se pune peste carne. Morcovul, ardeiul si rosia se taie in bucati mari. Se pune si morcovul la fiert.

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, apoi se pun la fiert in apa cu sare. 

Cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeiul si rosia, se condimenteaza cu sare, boia, piper si chili. Dupa inca cinci minute se pun deasupra cartofii, se amesteca si se mai lasa sa dea in cateva clocote.

Desupra se presara patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc

Postat de gicuta69

Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc

Iata cum se prepara Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam...

Citeste continuarea

Șnițele de porc

Postat de robert_badica

Șnițele de porc

Incepem cu muschiuletul, care trebuie foarte bine curatat de pielite. Taiem bucati mai grosute din muschiulet, si le batem bine pe ambele parti (cu ciocanul pentru snitele). Apoi asezonam cu sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2010, 00:06
ce bunatate ai facut tu aicisuper arata5 furcu
la 29.06.2010, 07:47
misto!!
la 29.06.2010, 08:43
bun,bun dupa o portie din asta merge si o bere
la 29.06.2010, 09:07
la 29.06.2010, 09:50
Bun papricas ai facut!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking