Ingrediente
- 800 g carne porc sau de pui,
- 4 felii paine,
- o canuta de lapte,
- apa minerala,
- sare,
- 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu,
- condimente de care iti plac,
- 2 oua,
- verdeata (patrunjel)
- o cescuta de ulei,
- ciuperci, masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci.
- folie alimentara
- folie de aluminiu
Mod de preparare
Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa mai pui apa minerala pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale. Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.
Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit. Foarte gustos ! Mai poti pune ceapa calita in unt, eu am facut-o dietetica pentru sotul meu care are probleme cu stomacul.
Fetita mea nu a mai rezistat si a devorat o felie :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa, special pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|