Pizza de casa

Postat de aalliinnaa07 in Pizza
12 Mai 2013 | 3799 vizualizari
Pizza de casa

Ingrediente

  • parizer
  • bulion
  • 2 oua fierte
  • branza putin sarata de oaie (sau orice alta branza sau cascaval)
  • 1 ceapa
  • 2 fire ceapa verde
  • oregano

Pentru aluat crocant:

  • 300 g faina
  • 100 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 5 linguri ulei
  • 1 cubulet de drojdie

Mod de preparare

Intr-un castron punem toate ingredientele pentru blat si le amestecam pana cand coca nu se mai lipeste de maini.

Coca se lasa la dospit pana cand isi mareste volumul, apoi se intinde o foaie de aproximativ jumatate de cm grosime.Aluatul se pune in tava unsa cu putin ulei, peste aluat se pune: bulionul de rosii, felii de parizer, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si ceapa verde taiate marunt, branza data tot pe razatoarea mare si la sfarsit oregano.

Se baga la cuptorul incins timp de 15-20 de minute!

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Postat de Constelatialeu

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Iata cum se prepara aceasta Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata Am folosit robotul sa mearga treaba mai repede, desi imi place foarte mult sa simt aluaturile la mana...

Citeste continuarea

Pizza cu chorizo

Postat de rocsi_1612

Pizza cu chorizo

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol, faceti o adancitura in mijloc. Puneti drojdia sfaramata, zaharul si putina apa calduta. Lasati 15 minute sa creasca drojdia, apoi incepeti si amestecati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 13:20
Ce bine arata!
la 12.05.2013, 13:20
sarumana pentru pizza!
la 12.05.2013, 13:21
Foarte buna si usor de realizat!
la 12.05.2013, 13:24
Cea mai buna!
la 12.05.2013, 13:28
buna buna

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking