Parjoale crocante de vitel

Postat de mihaelar63 in Vita
11 Dec 2014 | 3833 vizualizari
Parjoale crocante de vitel

Am servit aceste parjoale cu cartofi fierti si salata de ridichi rosii murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html

Ingrediente

  • 800 gr carne vitel
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • codite de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • pentru panada : faina alba , pesmet amestecat cu faina malai si sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu un ou , pesmet , sare , pasta de ardei , ceapa verde si patrunjel verde .

Se formeaza in palme parjoale [ ca chiftelele dar mai ovalizate si aplatizate ].

Se dau intai prin faina alba , apoi prin ou batut si la urma prin amestecul de pesmet , malai si sare .

Se prajesc in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie sa se absoarba excesul de ulei .

Serviti alaturi de garnitura si salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale crocante de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele cu cartofi noi

Postat de AlexTeacher

Chiftele cu cartofi noi

Cartofii: Incep cu cartofii, pentru ca acestia se gatesc mai greu decat chiftelutele. Eu ii las cu coaja, mi se par mult mai gustosi asa. Ii tai felii mai mari. Ii pun in bol si ii...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez, carne tocata de vita, curmale si muguri de pin

Postat de Satisfyyourcravings

Ardei umpluti cu orez, carne tocata de vita, curmale si muguri de pin

Ceapa, rosiile si usturoiul se toaca marunt.  Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie la foc mediu si se soteaza ceapa pana devine aurie. Se adauga apoi carnea si se amesteca usor. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2014, 07:22
delicioase
la 11.12.2014, 07:43
Bune rau si astea!
la 11.12.2014, 08:02
delicioase
la 11.12.2014, 08:39
bune bune
la 11.12.2014, 09:14
Deja imi e foame!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking