Ingrediente
- 1 dovlecel mare
- 1 morcov
- 1 ceapa rosie
- 2 catei de usturoi
- 1 cartof mediu
- 1 ou
- 3 linguri pesmet
- 1 lingura mustar
- 150 gr. branza
- un varf de marar
- un varf de patrunjel
- sare un praf
- un praf de piper
- faina pentru infainat( o canita)
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Rapide si foarte gustoase!
Dovlecelul, morcovul, cartoful, se razuie si se storc pe rand de zeama. Se toaca verdeata si se pune in vas.
Se razuie ceapa si usturoiul.
Se adauga branza, oul, pesmetul, mustarul, sarea si piperul si se amesteca bine compozitia.
Se formeaza parjoalele( mai maricele) si se infaineaza apoi se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (38)
|