Parjoale in aluat de snitele

Postat de mybella in Aperitive / Garnituri
8 Oct 2013 | 3132 vizualizari
Parjoale in aluat de snitele

Ingrediente

  • Pentru parjoale:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 felii paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • bere
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron si peste ea se adauga restul ingredientelor.Cartofii se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica,la fel si morcovul.Usturoiul se curata si se piseaza.Painea se inmoaie in apa calduta iar verdeata se spala si se toaca marunt.Se adauga si cele 2 oua,se asezoneaza cu sare si piper si se omogenizeaza bine.Ideal ar fi cu mana.

Cu mana umeda se modeleaza parjoalele si se aseaza pe un blat de lemn.

Din cele 3 oua pe care le batem bine cu sare si piper,bere si faina facem aluatul ca pentru snitele.Chiar putin mai grosut.

Se incinge tigaia cu ulei,dam parjoalele prin aluat si se coc pe ambele parti.Le scoatem pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cascaval pane

Postat de MotanLaOale

Cascaval pane

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit. Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm). Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie. Se pune...

Citeste continuarea

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Rulourile: Untul il topim. Laptele il punem pe foc, intr-un ibric, pana devine caldut. Drojdia o amestecam cu zaharul si 2-3 linguri de lapte, apoi o lasam la odihnit 10 minute. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2013, 13:52
la 08.10.2013, 21:20
la 08.10.2013, 21:37
Ce bune or mai fi

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking