Ingrediente
- 350 gr. carne de vita;
- 350 gr. carne de porc (pulpa);
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 cartof potrivit;
- 2 oua;
- 6 catei de usturoi (sau mai mult daca va plac mai "usturoiate");
- sare;
- piper;
- 3 linguri cu pesmet;
- ulei (pentru prajit)
Mod de preparare
Curatam de coaja legumele si le spalam.
Punem toata carnea intr-un vsa incapator.
Punem in robotul de bucatarie ceapa si usturoiul si le maruntim bine.
Punem in robotul de bucatarie morcovul si cartoful si le maruntim bine.
Batem ouale cu un praf de sare.
Adugam peste carne toate legumele maruntite anterior, ouale, cele 3 linguri cu pesmet, sarea si piperul. Amestecam totul foarte bine.
Ne pregatim o tava, un vas plin cu apa rece si o lingura.
Umezim mainile cu apa din vas, luam cu lingura din compozitie (astfel vom obtine parjoale cat de cat egale ca dimensiune) si presam bine in palme pana obtinem o forma ovala, pe care o aplatizam si o asezam pe tava. Procedam astfel, pana terminam toata compozitia.
Punem uleiul la incins si adaugam parjoalele, pe rand, fara sa le atingem intre ele. Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un prosop de bucatarie, absorbant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale preparate rapid" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|